Sulje
0

Ostoskori


Yhteensä
0 €

Tervetuloa Vivokaupan uusituille verkkosivuille! Jalkojesi parhaaksi, tyylistä tinkimättä Myymälämme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa


Valikoidut


Magna FG Womens
190.00 EUR
Magna FG Mens
190.00 EUR
Opanka Womens
135.00 EUR
Stealth III Womens
125.00 EUR
Borough Mens Black
180.00 EUR
ESC Tempest Mens
205.00 EUR
Geo Court II Mens
145.00 EUR

Tervetuloa Vivokauppaan!

Tervetuloa Vivokaupan uusille verkkosivuille! Täältä löydät tietoa Vivobarefootin kengistä, yrityksestä ja myymälöistä - ja tietenkin voit ostaa kenkiä maahantuojan kattavasta valikoimasta!

 Olet sitten aloitteleva paljasjalkailija tai barefoot-konkari, valikoimistamme löydät varmasti monta vaihtoehtoa jotka osuvat juuri sinun tarpeisiisi.  Kengät ovat kestäviä ja niiden valmistus kestää prosessin joka käänteessä eettisen tarkastelun. Kestävä kehitys on tuotteidemme kulmakivi: hyväksi sinulle, hyväksi kaikille, hyväksi luonnolle. 

 Tulemme jatkossa lisäämään sivuillemme artikkeleita paljasjalkakengistä, niiden käytöstä, sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin ja hoidosta, erityisesti Vivobarefoot-brändin näkökulmasta.

 Me kauppiaat olemme jo pitkän linjan paljasjalkakenkien käyttäjiä ja nimenomaan Vivobarefootin tuotteisiin perehtyneitä asiantuntijoita. Pyrimme vastaamaan kenkiin liittyviin kysymyksiin ja muutenkin olemaan asiakkaittemme lähellä. Asiakaspalvelu, niin myymälöissämme kuin verkossa, on meille ykkösasia ja jatkuvan kehityksen kohde. 

 Kiitos kun ostat tuotteita Suomesta! Tervetuloa hyville kenkäkaupoille myymälöihimme Helsingissä ja Lahdessa sekä verkkokaupassa. 

ystävällisin terveisin,
Vivokauppiaat Antti, Jouni ja Joona