Sulje
0

Ostoskori


Yhteensä
0 €

Meiltä saat myös kengänhoitoaineet, vaihtopohjalliset sekä vedenpitävät sukat Jalkojesi parhaaksi, tyylistä tinkimättä Myymälämme sijaitsevat Helsingissä ja LahdessaTervetuloa Vivokauppaan!

Tervetuloa Vivokaupan uusille verkkosivuille! Täältä löydät tietoa Vivobarefootin kengistä, yrityksestä ja myymälöistä - ja tietenkin voit ostaa kenkiä maahantuojan kattavasta valikoimasta!

 Olet sitten aloitteleva paljasjalkailija tai barefoot-konkari, valikoimistamme löydät varmasti monta vaihtoehtoa jotka osuvat juuri sinun tarpeisiisi.  Kengät ovat kestäviä ja niiden valmistus kestää prosessin joka käänteessä eettisen tarkastelun. Kestävä kehitys on tuotteidemme kulmakivi: hyväksi sinulle, hyväksi kaikille, hyväksi luonnolle. 

 Tulemme jatkossa lisäämään sivuillemme artikkeleita paljasjalkakengistä, niiden käytöstä, sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin ja hoidosta, erityisesti Vivobarefoot-brändin näkökulmasta.

 Me kauppiaat olemme jo pitkän linjan paljasjalkakenkien käyttäjiä ja nimenomaan Vivobarefootin tuotteisiin perehtyneitä asiantuntijoita. Pyrimme vastaamaan kenkiin liittyviin kysymyksiin ja muutenkin olemaan asiakkaittemme lähellä. Asiakaspalvelu, niin myymälöissämme kuin verkossa, on meille ykkösasia ja jatkuvan kehityksen kohde. 

 Kiitos kun ostat tuotteita Suomesta! Tervetuloa hyville kenkäkaupoille myymälöihimme Helsingissä ja Lahdessa sekä verkkokaupassa. 

ystävällisin terveisin,
Vivokauppiaat Antti, Jouni ja Joona