Sulje
0

Ostoskori


Yhteensä
0 €

Meiltä saat myös kengänhoitoaineet, vaihtopohjalliset sekä vedenpitävät sukat Jalkojesi parhaaksi, tyylistä tinkimättä Myymälämme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa


TIETOA KAUPPIAISTA

Vivokauppa on Vivobarefoot -paljasjalkakenkien suomalainen verkkokauppa, jonka perustajia ovat Antti, Jouni ja Joona. 

Kolmikolla on vaihteleva tausta paljasjalkakenkien käytöstä ja myymisestä. Kaikille kuitenkin yhteistä on vankka usko Vivobarefootin laatuun ja paljasjalkakenkien hyödyllisyyteen. 

Alla lyhyt esittely kauppiaista:

Antilla on jo pitkä ura takana Vivobarefootin maahantuonnista ja hän uskoo vankasti paljasjalkakenkien parantavan kaikkien ihmisten elämänlaatua, käytit niitä sitten lenkillä, salilla tai työpaikalla. Antin työ Vivokaupalla on vastuu logistiikasta, uusien kenkien hankinnasta ja verkostojen luomisesta. Antin lempikenkä on Tracker.

Jounin ura barefoot-kenkien parissa lähti omasta harrastuksesta ja intohimosta kestävyysurheilua kohtaan. Intohimosta kasvoi nopeasti ura ja  Vivot tulivatkin tutuiksi Jounin aikaisemmissa urheiluvaate- ja jalkinekaupoissa. Vivokauppa.fi:ssä Jounin rooli on vastata itse kaupasta ja myymisestä. Jounin lempikenkä on Geo Court. 

Joona sai ensimmäiset paljasjalkakengät isältään Jounilta lahjaksi, jonka jälkeen Vivobarefootteja onkin käytetty niin lenkkipoluilla kuin kaupungin kaduillakin. Joonan vastuu Vivokaupassa on some ja Helsingin myymälä. Joonan lempikenkä on Primus Lite II.

Kaikki kauppiaat ovat lisäksi hurahtaneet frisbeegolfiin :) Ja mitkä muut kengät kyseiseen lajiin paremmin sopisivatkaan kuin Vivot. 

Yhdessä lupaamme tehdä parhaamme, jotta sinulle löytyisi parhaat mahdolliset paljasjalkakengät Vivobarefoot valikoimasta!

Terveisin,

Vivokauppiaasi Antti, Jouni ja Joona